Ett år har nu gått!

Ja efter fredagens festande tog vi det riktigt lugnt på lördagen. Lite pluggande och en film summerar nog den dagen rätt bra.
Igår var jag ute och joggade (andra gången här) i den sköna japanska fuktiga vädret vi har nu. Svetten rann innan jag började springa, och efter 6 varv runt vår lilla park med massa hinder (gamla tanter och småbarn) fick det räcka.
På kvällen stack vi och 3 andra svenskar på vårt guesthouse och tog några öl och kastade dart.

Jag hade sett att där fanns en större park i närheten av där vi bor så jag och martin traskade dit. Tyvärr så var det inhägnat och låst och lite skyltar på japanska som vi inte kan läsa. Efter att ha gått runt där i en timmes tid stack vi och käkade en pizza.

Det jag ville säga i rubriken var att det är nu exakt ett år sedan jag nådde mitt mål i min viktnedgång alltså under 80 kg och nu efter att ha ätit en pizza och en glass väger jag 79 kg. Så ni behöver inte vara oroliga för min vikt.

Bilden är tagen 2008-06-29                 Bilden är tagen 2009-06-29
7997999
Ett fotot på parken som var stängd, så vi vet fortfarande inte vad som är därinne.
park1
Också inne i parken, ett stort hus med träd på taket.
park2
Skalman på väg ner i vattnet.
park3
Safety Zone 300m???? vet inte varför eller vad som ligger åt andra hållet.
skylt24

AgeHa

Jag börjar bli rätt slö på att uppdatera har jag märkt. Iallafall här kommer veckan som gott.

I veckan har vädret varit rätt blandat, varmt med regn eller varmt och fuktigt så in i #¤&%¤#.
Så man har inte varit riktigt sugen på att göra något speciellt.
Vi har dock varit i Shibuya några gånger denna veckan för lite shopping och fika.

På torsdagen stack vi ett gäng från klassen till Akihabara. Jag och 2 st från klassen stack och åt en fin steak medan dom andra nöjde sig med en kebab.
Och den steaken var så himla fin att det vattnas i munnen att bara tänka på det men kostade 160 kr och då fick man 4 potatis bitar till och lite majs.

Fredag:
Sista dagen på Hiragana/Katakana kursen.
Tyvärr så låg vi tydligen lite back i vår kurs så vår lärare försökte banka in hel drös information på denna dag också. Vi fick ett fint intyg på att vi klarat av kursen och det delades ut av skolans rektor. Efter det stack jag och martin och käkade lunch och sedan hemmåt till ett varuhus en bit från var vi bor för att köpa madrasser till våra sängar.
Detta eftersom det kostar oss 210 kr var i månaden att hyra från boendet men kostar bara 420 kr att köpa en egen.

Efter lite vilande var man pigg och glad till kvällens utgång. Vi förfestade med några svenska och japaner på vårt boende. Så klart groggade vi med den billiga koreanska spriten. Efter 2 timmars förfestade stack vi för att ta oss till nattklubben AgeHa. Tyvärr så missade vi ett av bytena så vi blev tvungna att ta taxi den sista sträckan till klubben.
Klubben i säg var helt klart den bästa jag varit på här i Tokyo, stort barområde med ett hipphopp dansgolv, ett jätte dansgolv med stora högtalare runt hela salen och en enorm subwoofer mitt på dansgolvet. Och utomhus fanns ett dansgolv med en pool(som man dock inte får bada i). Jag hade riktigt kul och dansade i en massa timmar för att sedan åka med första tåget hem kl 5 =).

Efter den långa fredagen blir det slappe dag idag med någon film bara.

Den fina steaken jag käkade.
steak
En kille vi såg i Akihabara. Står och sjunger någon japansk låt i sin fina rosa klänning.
killea
Vem skulle inte vilja vinna en toarulle?
toarulle
På gatan på väg mot varuhuset där vi bor såg jag detta smala hus där minst 9 st av ställena var barer.
barer
Mitt fina certifikat från skolan. Som i princip betyder att jag kan läsa hiragana/katakana men jag har ingen anning om vad orden betyder.
certifikat

TRANSFORMERS 2!!!

Ja igår var det då dags att gå och kolla på Transformers 2 på bio. 3 dagar före sverige premiären haha.
Vädret var helt värdelöst igår dock, när jag kom ut från Roppongi's station ÖSTE regnet ner. Jag hade såklart glömt mitt paraply så jag var tvungen att köpa ett nytt, men det hjälpte föga när det regna och blåste så mycket .
Iallafall, genomblöt gick jag och 4 klasskamrater och såg filmen. Även den "billigare" salongen var riktigt bra. Den kostade bara 1800 yen (ca 150 kr) till skillnad från den jag och martin var i som kostade 240 kr.
Filmen var faktiskt bättre än ettan, bättre action och grymt bra effekter och slo-motion fightscener. Men storyn är i samma klass som ettan.
Efter filmen tog vi en fick i Shibuya och bara vandra runder där lite.
Idag hände inte så mycket, det regnar så man är inte direkt sugen på att hitta på något speciellt.
Jag och martin stack till en liten park nära här vi bor och plugga lite.

Det regnade som sagt lite grann igår.
utanbio
Parken där vi bor: med löpbana, baseboll plan och en stor lekpark.
park
Köttfärs+tomatsås+diversekryddor    + spagetti
kottfarsspa
= min underbara spagetti och köttfärssås. Japansk mat släng dig i väggen!
kottfarss

Karaoke igen!

På fredagen var det bestämt att ett gäng från klassen skulle sticka och sjunga lite karaoke i Shibuya. De flesta i gruppen var dock med på en japanskmatlagningskurs som skulle sluta 9 men drog ut på tiden enormt mycket. 
Vi skulle mötas kl 21:30 men det tog ända tills kl 23:00 för att få alla samlade och då var det bara 1 timme kvar tills sista tunnelbannetåget gick hem om man nu inte ville hålla sig upp till 5:30 då första tåget börjar gå igen. 
Från att ha varit 10-12 pers så blev vi 4 st som gick på karaoke och de andra gick antingen hem eller stack på en klubb som heter Atom. Iallafall vi 4 betalade 4000 yen (ca 320 kr) var för 2 timmars karaoke och då ingick all dricka =). 
Vi hade riktigt kul, men det hade nog varit ännu roligare om fler från klassen hängt med. Rummet var förövrigt riktigt litet.
Efter karaoken stack vi också till Atom. 

Men när vi kom dit ville inte vakterna släppa in mig pga att jag bara hade kopior på mitt pass för att jag inte vill supa bort det viktigaste jag har här. 
Och kopiorna har fungerat på alla andra ställen! Efter en stunds tjafsande kom ännu en vakt, gissar att det var deras chef och han sa att för denna gågnen fick jag komma in, efter honom kommer nästa vakt. En mörkhyad bredaxlad vakt och slet åt sig mina papper och säger till mig att jag hade tur som fick komma in alls och stirrar på mig och säger sedan "I know you hate black people". Jag blev så paff att jag knappt visste vad jag skulle svara men till slut puttar han in mig på stället. 
Klubben i sig var ingen vidare, skum musikblandning, dyra dricka och sviniga vakter, såg dessa mörkhyade vakter putta omkring och kasta runt folk igentligen inte gjort något fel.
Men jag hade inte mycket val utan var tvungen att vara kvar till kl 5 så det var bara att gilla läget.
Avslutade den natten med McDonalds morgon meny, och sen 1 timmes restid hem.

Mina nyinköpta skor, riktigt gryma!!!
1235
One Cupe Sake! =D Var bara tvungen att testa.
1235

Välkommen Ville!!!

2009-06-18 Pojke Ekelund-Löwdell

Föräldrar:Carina Löwdell & Kim Ekelund
Tid:15.39
Vikt:3766 g
Längd:54 cm

 

Babybild

Bio, födelsefest och Karaoke.

Lite sent men ändå, detta hände i tisdes:

Tisdagen började bra en klasskompis fyllde år och vi bestämmde att vi skulle hem till honom halv 6. Eftersom vi slutar kl 13:40 stack jag och Martin till Roppongi för att se om vi hann se nya Terminator filmen innan vi skulle sticka till festen. Den ända salongen som passade vårt schema började 14:40 men då var det i Premiär Salongen och kostade oss 3000 yen ungefär 240 kr och då ingick en drink/öl. Jag köpte 200g godis som kostade 50 kr =). Det var dock en jättegrym biograf med sköna utfällbara stolar med ett bord och grymt bra ljud och bild.

Efter en ca 2 timmars resa ut till födelsedagsbarnet Stefan ( som bor i en förort till tokyo) drack vi några öl, åt sushi och brockwurst(han är tysk). När klockan närmade sig 11 stack de flesta för att hinna med sista tåget hem. Men jag, Stefan och en tjej som heter Linda stannade kvar och valde att gå ut för att hitta någon rolig pub(på en tisdag!).
Vi hittade en lite mysig pub där vi drack öl och sake tills klockan blev 1 då baren stängde.
Vi ville inte gå hem riktigt då så vi hittade en trevlig japan som visade oss var det fanns ett karaoke-ställe.
Stefan frågade honom om han ville följa med och utan att tveka en sekund följde denna helt främmande japan med oss kl 1 på natten och sjöng karaoke och drack öl i 3 timmar. Jag har inte haft så roligt på länge!

Tyvärr missade jag skolan på onsdagen eftersom mitt huvud höll på att explodera. När jag till slut orkade mig upp kl 10 på morgonen väntade en tågresa på 1½ timme med 1 byte av tåg.
Onsdagen sov jag sedan så gott som bort men jag hade iallafall riktigt kul.

Jag på den fina bio'n i Roppongi, kan inte påstå att det var trångt för benen =D.
1235
Stefan med sin födelsedagspresent.
sprit
Sake!!!
1235
Stefan, ööh japanen =), och jag på Karaoken!
1235

Gick lite fel.

Efter att legat bakis och knappt kunnat säga ett ord efter fredagens festande, så gick jag en runda med några klasskamrater i Akihabara som tydligen stänger kl 22 på lördagar. För helt plötsligt var allt folk borta och alla affärer hade dragit på sina skydd för sina butiker.

Söndagen var lugn, vi tvättade och plugga mest hela dagen inget speciellt hände.

Idag måndag stack jag och martin iväg för att åka till en park nära som heter Hama-rikyu Gardens  som ligger nära "Tokyo Bay" (tokyo's hamnområde). För att komma dit från skolan var vi tvungna att byta tunnelbana en gång och gå en liten bit. När vi väll kom *dit* tyckte vi att den var VÄLDIGT lik kejsarpalatsets trädgård. Och det roliga är att det var det, vi hade gått i helt fel riktning, istället för att gå söderut hade vi gått norrut. Och då hade vi ändå följt kartorna nere i tunnelbanorna.
Iallafall trampade vi runder där en stund, såg precis likadant ut som förra gånger vi var här för 2½ år sedan.
Det får bli den andra parken en annan dag, det är nästan bud på att skaffa kompass så man går rätt här i tokyo =D!

På en smal remsa av gräs och buskar sitter denna skyllt om att det är förbjudet att gå,elda och TÄLTA! =D
talta
Kejsarpalatset för-trädgård med sitt golfgreen's klippta gräs
1235
Samma hus jag redan har 100 bilder på från vår förra resa.
1255
Hittade samma sprit vi drack i fredags men denna gången i en större butik där det förutom kostar under 100-lappen även ingår en extra flaska perfekt att ha i fickan. Står dessutom pocket på den. =)
sprit

Köpt japansk mobiltelefon!

Då har man lyckats bli förkyld här, trodde det skulle komma tidigare med tanke på att vi sover med ac'n på  hela natten  men det kom nu lagom till helgen.

Efter att Martin har chatat på mig om att han ville ha en japansk mobil började också jag tycka att det skulle vara kul att ha en. Så vi stack till Shibuya för att fråga om dom hade en PrePaid mobil. Det är den ända sorten som vi kan få som är här på turist visum. Mobilen i säg kostade kostade ca 400 kr  och så prepaid kortet som vara i 2 månader kostade 240 kr och så köpte vi till s-mail service för 30 kr. Sms är helt ute i Japan, INGEN skickar sms längre utan alla skickar mailar varandra vilket är mycket smidigt och billigt, för de 30 kronorna får vi messa hur mycket vill vill i en månad.
Vi kommer dock inte ringa så mycket eftersom prepaid telefoner är svindyra att ringa med.
Det kostar 9 yen/6 sekunder vilket motsvarar drygt 7 kr i minuten =(.

Fredagens skola var riktigt dryg, huvudvärk, näsan rann, frös och svettades på samma gång under lektionstid gjorde att det kändes som en evighet.
Till lunch stack vi och käkade kebab i Akihabara, jag tvingade med martin och vår tyske klasskamrat stefan att hänga med dit (25minuters resa med tunnelbanna för en kebab =D). Den var riktigt nice dock så var det en indisk restaurang?!
Mätta och belåtna stack vi hem för att jag behövde vila.

Det var meningen vi skulle ut till en klubb med ett gäng från klassen men tiden rann iväg och jag var först inte sugen på
att festa alls med tanke på att jag mådde skit.
Iallafall tog vi någon grogg med två svenska och en japan på vårt guesthouse och det slutade att vi stack ut med dem istället. Vi hade kul och idag (lördag) är huvudvärken borta och jag mår något bättre så det var kanske en bra ide att festa ändå.

imask
mobil
Texten ovanför kebaben står det "Doneru Kebabu" på japanska =D
kebab
Spriten vi groggade med, Koreansk sprit 25% 1,8L för 120 kr.
sprit

Sumo'sar i Akihabara

Vi har dragit ner på tempot lite nu, kändes förr stressigt förra veckan. Nästan som om vi var på semester och inte var tvugna att plugga efter.
Efter skolan igår(tisdag) gick vi runder och letade matställe och hittade till slut en liten pub med en meny med hamburgarkött ett stekt ägg och ris och lite sås till det. Gott och kostade typ bara 40 kr.
Efter det gick vi en runda och såg ett nöjesfält på långtavstånd.
Vi gick dit men vad vi inte visste var att det var Tokyo Dome som låg åt det hållet (behövs kompass för att veta var man är i Tokyo). Bredvid Dome'en låg ett tivoli och massa små affärer men inget speciellt kul.

Idag var vi än en gång i Akihabara, denna gången för att kolla på mobiltelefoner. Vi på turistvisum kan inte köpa 99% av alla telefoner som dom säljer här för att de måste registreras. Mer om det sen men den typen vi kan köpa fanns inte i Akihabara så vi skall till Shibuya och leta där imorgon.
Jag såg förövrigt dom första sumo brottarna idag =D, dom kom ut från ett kaffe så dom hade väll käkat massa kakor eller något.

Gullig bild, vet inte vad dom säljer bara
83
Mycket småbilar i japan men denna tar ändå priset!
04
Tokyo Dome
dome
Sumo'sarna i Akihabara
sumo

Lugn måndag

Andra veckan i skolan nu, tyvärr så var det den tråkigaste av våra fyra lärare idag.
Och vägrar säga ett ord på engelska så man gissar typ hela tiden och det är riktigt svårt att hänga med på lektionerna.
Kändes lite som kemilektionerna på gymnasiet =).
Efter skolan stack vi till posten för att skicka ett paket till Sverige, vilket säkert tog en halv timme att genomföra.
Massa papper som skulle fyllas i och skrivas under och vi hade såklart inte adressen till vårt boende med oss.
Så personalen på posten ringde vår hyresvärd och fråga honom.

Sedan stack vi till en av mina nya favorit restauranger C&C säljer ris o currysås med diverse till behöver man kan välja till.
Efter maten stack vi hem för att plugga lite, något vi knappt har gjort, iallafall inte jag.
Vi har haft full rulle i över en vecka nu så det kändes skönt men även konstigt att inte hitta på något annat på hela dagen.

Lite bilder ifrån vårt Guesthouse
tov
Köket
inne
Köket, inte riktigt frächt direkt.
inne2
Samlingsrum, och ja det är min ketchup på bordet om ni undrar. Svårt att hitta ketchup i detta landet.
inne3

Sommarvärme i Tokyo.

På lördagen hände inte så mycket; bakfull,seg och orkade inte röra mig så mycket.
Vi gick en runda i området där vi bor och kollade in en bok/dvd/spel affär.

På söndagen sken solen varmt och jag hade mina trekvartsbyxor på mig för första gången.
Vi stack vi till "Yojogi Park" där japaner brukar klä ut och visa upp sig på söndagar.
Tunnelbana Shibuya för att sedan gå en liten extra runda tills vi kom till parken.
Parken var något större än vi trodde så vi hittade först inte platsen där dom utklädda brukar vara, 
men tillslut så gjorde vi det.
Efter att ha fotat *freaksen* så gick vi till ett tempel som låg några hundra meter bort.
Inget speciellt att kolla på massa turister och lite souvenirstånd.
Eftersom Martin vill ha en våg stack vi till Akihabara(elektronik-himlen) för att hitta en.
Dock så hittade vi bara en affär som sålde och den billigaste kostade typ 500 kr så det blev ingen våg.
Vi gick runder där en stund och kollade i de små affärerna med blandat elektronikskräp se stack vi hem och plugga lite.

Yojogi parken
yoji
Rätt mysig park i en stad som Tokyo, kändes konstigt att gå runder i den när man vet att det är full rulle precis utanför.
yoji2
Freaksen i Yojogi parken, fanns många till men orkade inte knuffa undan alla 1000 andra turister som stod framför för en bild.
freak
freak2
freak3

Fredag i Tokyo och en hel vecka Japan!

Fredagen började bra, varmt och bara lite molnigt men annars helt okej.
Efter skolan så började det regna, massor!
Jag och martin tog oss först till Otemachi-tunnelbanestationen för att hitta något ställe att äta lunch på.
Den stationen sitter ihop med Tokyo's Tågstation. Och Martin var sugen på pizza och jag hade för mig att jag visste ett ställe i närheten där vi åt förra gången vi var här,  som vi dock inte hittade. Men vi hittade en annan restaurang som sålde pizza, så vi åt där istället. Det var bara så att den låg på en rätt *fin* gata så pizzan kostade 120 kr stycket.
Men det var riktigt gott och nästan värt pengarna.
Efter det stack vi ner i Tokyo stationen där jag klippte mig. Kostade 1000Yen (ca 80kr) för en 10 minuters klippning.Med tanke på alla andra frisörer jag sett här kostar 400-500 kr så var det okej.

På kvällen skulle vi ett gäng ifrån klassen träffas för att gå på Karaoke. Tyvärr blev det inte så, eftersom vissa tyckte det var för dyrt. Kostade typ 350 kr för 2 timmar och då ingick all dricka. 
Men vi stack till en skum liten pub istället och drack öl och sake.
Eftersom vi missade sista tåget hem (ca kl 23:50) så var vi tvungna att hålla oss vakna till kl 5 då första tåget gick.
Vi gick till en klubb som bara spelade skräp musik (hiphop) och där var mest västlänningar där så det var inte någon höjdare precis. Inträdet var ca 280 kr och då var det öppen bar .
Jag drack några drinkar för mycket tror jag, vilket jag fått ångra idag med huvudvärk och illamående.

Jag med min pizza, rostbiff's pizza.
pizza1
Vi köpte 2 olika pizzor och delade på dem, denna har skinka,korv och bacon.
pizza2
Stället ner i tunnelbannan där jag klippte mig.
klipp
Det regnade rätt mycket när vi var i Shibuya, MASSOR av människor som vänta på grönt ljus vid det  kända övergångstället. KLICKA HÄR
shin

Ingen sushi för mig idag

En ny dag och ytterligare en ny lärare i skolan. Och denna kunde lite mer engelska en dom andra lärarna kunnat.
Efter skolan stack vi ett gäng för att käka lunch. 
Dom andra ville äta sushi och eftersom jag var så hungrig och kände att jag inte klarade rå fisk precis då stack
jag och åt kyckling med ris och currysås. 
Efter det gick vi en runda runt området i närheten av skolan, och stack sedan till ett varuhus som ligger ovanpå
Ikeburu's tunnelbanestation.
Enorm byggnad med massor av affärer av diverse slag och restauranger där vi gick runder en stund. 
Efter det tog vi oss ner till Shibuya igen och gick in i en stor affär som heter Kiddy Land.
En leksaksaffär på 5 våningar med diverse leksaker och anime saker.
Vi gick enormt mycket idag och som tur e tog vi oss hem precis lagom till rusningstrafiken i tunnelbannorna. 
Så vi blev tvungna att stå och bli manglad på vägen hem också och inte bara på vägen dit.

Sushi restaurang där man tar de tallrikar du gillar och sen betalar för hur många du ätit.
0715
Denna lappen satt på en tunnelbannedörr
0722
Kiddyland 5 vångar med leksaker
kiddy
Syns inte så tydligt på denna lilla bilden men det står:
"Warning! This is not a protective device"
msak

Kallt kaffe på morgonen.

Jag har verkligen börjat gilla kaffet på burk dom säljer i mängder här i Japan. 
Jag vet att det även finns i Sverige där är det inte dirket någon hit. Men här säljs det i alla läskautomater på stan. Kaffet på burk är förövrigt iskallt och faktiskt gott.
Jag håller på att provsmaka olika sorter nu och det är ingen jag inte tyckt om änsålänge.
Annars så börjar jag redan tröttna på att åka tunnelbanna här i Tokyo och det efter bara en vecka =).
Tredje dagen i skolan gick rätt bra, en ny lärare som även kunde lite engelska, wohoo.
Så nu har jag kunnat skriva ner lite gloser jag skall plugga på eftersom jag vet vad orden betyder.
Efter skolan stack vi till Ueno och käkade mat på ännu en japansk restaurang där man först betalar i en automat och sedan får maten i kassan.
Igentligen var jag sugen på någon "riktig" mat men eftersom alla dom andra ville äta där så gjorde även jag det.
Jag hade ingen aning om vad jag beställde och trodde att det var köttbitar men det var tydligen tofu =D.
Det smakade inget speciellt men jag blev mätt och det var huvudsaken.
Efter lunchen stack vi till Tokyo National Museum och kollade på lite samurai svärd, rustningar och sånt.
Ingen höjdare till museum, tyckte mest att det var konst och keramik och väldigt lite gamla saker.

Kaffe på burk
kaffe
Skylt som pekar in till skolan =D
skolan
Min tofu middag
tofu
Väg i Ueno
vagen

Trängsel på tunnelbanan.

Fick min första fulla natts sömn så jag var riktigt utvilad idag.
Dock så skulle vi ju ta tunnelbanan och det var ännu värre idag. svetten rann så varmt det var av allt folk.
Så jag tänkte att det skulle var skönt att komma ut i *kylan* men då var det fint och varmt väder idag.
Men efter en kall dricka från en av de miljarder läskautomater som finns i Tokyo så blev det bättre och man kunde njuta lite av solen innan skolan började.
Ny dag och en ny japanska lärare, denna gången Mr Yokuhama-san som nog är en av de mest underhållande lärarna jag haft, trots att han inte säger(kan?) ett ord på engelska.
Han skojade och skrattade hela tiden och man såg att han verkligen älskar sitt jobb.
Så skolan gick snabbt idag och efter det stack vi till Elektronik-nördarnas mecka Akihabara. 
Det som inte finns i elektronikväg i Akihabara är inte värt att nämnas.
Vi käkade även lunch i här, på en resturang där man först betalar för sin mat i en automat och får ett kvitto.
Sen sätter du dig på det bar-liknande bordet och ger kvittot till en servitris som bara någon minut senare kommer med din mat. Snabb och god mat för en billig peng.

Det var riktigt svårt att få upp kameran så jag kunde ta denna bilden.
trångt
Automaten där man beställer sin mat
mat
mat1
mat2

Första dagen i skolan.

Ja efter ännu en natt när man knappt sovit alls (kan bero på att vi sov hela söndagen) var det då dags för första dagen i skolan.
Eller ja först var det ju att åka tunnelbanna dit i 30 min i rusningstrafiken vilket var en upplevelse vill jag lova.
Efter första stationen var det rätt lugnt inte jätte trångt, jag hade typ en person som rörde vid mig lite.
Men efter typ 4 stationer hade jag 5 personer fastklistrade i ryggen så trångt det var.
Det är då tåget stannar OCH TRYCKER IN MER FOLK!
Men vi kom till skolan och hade först en liten genomgång hur det funkade på skolan och lite bra tips till oss som är nya i Japan.
Efter en liten rast så började då vår första lektion, helt på japanska.
Visst det var ju bra men när man bara kan säga god dag och lite sånt och inte kan ett ända tecken så var det rätt svårt att hänga med. Men det var skönt att bli inkastad i verkligheten och påbörja mina studier i det japanska språket.
Efter skolan stack jag och martin och några nyblivna klasskamrater och käkade sushi.
Som ni vet så är jag rätt kräsen, eller brukar iallafall var det men jag var tvungen att prova nu när jag är i Japan.
Jag tyckte inte det var någon höjdare direkt, rå fisk på en bit ris eller bläckfisk på en bit ris är inte något som jag tyckte om, men sake'n vi köpte till dödade lite av smaken.
Efter det stack vi till Shibuya och Harajuku och gick runder lite där och kollade på konstiga affärer.

Min sushi middag med sake
sushi
Det kända övergångstället i Shibuya
overgang
En av Harajuku's folktäta gator
harrra
hara
gulliga

RSS 2.0